Havenpersoonlijkheid van het jaar 2024

In oktober 2023 hadden we het genoegen Patrick Degryse te mogen benoemen tot eerste ‘Havenpersoonlijkheid van het Jaar’ in Haven Oostende. Deze prijs beloont personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan Haven Oostende.

Dit jaar zijn we er trots op deze prestigieuze erkenning niet aan één, maar aan drie buitengewone individuen van Japanse bedrijven toe te kennen, waarvan de innovatieve inspanningen en onophoudelijke toewijding de havenactiviteiten aanzienlijk hebben verbeterd en de band tussen Japan en Oostende hebben versterkt.

In aanwezigheid van voorzitter van Haven Oostende Charlotte Verkeyn, minister Oeda van de Ambassade van Japan in België en eerste secretaris de heer Kawaguchi, ontving Frans Hoorelbeke van Daikin Europe deze eer voor zijn niet aflatende toewijding aan de estuaire vaart en voor het versterken van de banden tussen Daikin en de haven. Daarnaast werden Kristof Buffel en David Bruyndonckx van Toyota Motor Europe erkend als duo voor hun gezamenlijke bijdrage aan de voortdurende samenwerking tussen Haven Oostende en de Japanse industrie.

Proficiat aan deze drie winnaars!

Havenpersoonlijkheid 2024 Haven Oostende
Havenpersoonlijkheid 2024 Haven Oostende
Share